Kirjalliset tulkinnat

Sinulle tekemäni tulkinta on aina yhdistelmä selvänäköisestä tulkinnasta ja kanavoidusta viestistä omalta henkioppaaltasi.

Valitse haluamasi tulkinta allaolevasta valikoimasta:

Tulevan vuoden energiat

Tulkinta kertoo tulkintahetkestä vuodeksi eteenpäin kuukausittain elämääsi vaikuttavista energioista. Voit pyytää tämän tulkinnan myös vuodenajoittain / neljänneksittäin vuodeksi eteenpäin. Hinta 70 euroa.

Rakkauden tuulet

Kertoo Sinulle, mitkä asiat tulet kohtaamaan rakkauden tielläsi. Tulkinta sisältää sekä katsauksia menneeseen että näkymiä tuleviin energioihin. Hinta 70 euroa.

Elämän salaisuudet

Tulkinta antaa lyhyen katsauksen menneeseen, nykyhetkeen ja lähitulevaisuuteen sekä kertoo koti- ja työasioihin eniten vaikuttavista energioista. Hinta 50 euroa.

Asianäkymä 

kertoo Sinulle tärkeästä aihealueesta. Riittää kun nimeät aiheen esimerkiksi asuntoasia, parisuhde tms. Tulkinta kertoo mitkä energiat ovat vaikuttaneet asian muodostumiseen ja mitä mahdollisuuksia tuleva tuo mukanaan. Hinta 50 euroa. 

Päätös

Tämä auttaa Sinua näkemään mitkä eri asiat vaikuttavat asioihin, jos mietit päätöstäsi kahden eri vaihtoehdon välillä. Nimeä vain lyhyesti, mitkä ovat kaksi vaihtoehtoa, joita mietit. Vaihtoehdot voivat olla joko kyllä tai ei tai sitten kaksi erillistä nimettyä asiaa, joiden välillä harkitset. Hinta 27 euroa.

Avoin tulkinta

Voit myös ottaa avoimen tulkinnan, jossa välitän selvänäköistä / henkioppaan tuottamaa viestiä ilman ennakkoon annettua aihepiiriä tai vaihtoehtoisesti itse valitsemistasi aiheista. 

Hinta: lyhyempi versio 50 euroa, pidempi tulkinta 70 euroa.

 

 Jokaisen kirjallisen tulkinnan loppuun (paitsi pieni päätös -tulkinta)  kuvaan myös sielun, joka oli mukana tuomassa tukea ja rakkautta henkimaailmasta. Voit saada tulkinnan myös pelkästään henkioppaaltasi välitettynä, ilman tuon sielun terveisiä. Mainitse siitä mielellään tilauksessasi.

 

Alv 0 %