Uutiset

2.10.2020Puhelinajat tekstiviestilläLue lisää »

Herkkyysharjoitukset

Tämän kesän toiset herkkyysharjoitukset pidetään lauantaina   15.8.2020. 

Koronatilanteesta johtuen tilaisuuden maksimihenkilömäärä on kuusi. Näin voimme pitää turvavälit harjoitteissa ja meditaatioissa. Luvassa siis osanottajille intensiivinen päivä. 

Tule harjoittamaan ja vahvistamaan herkkyyttäsi ja intuitiotasi. Tämä päivä sopii sekä aloittelijoille että niille, ketkä ovat jo hieman raottaneet oman herkkyytensä ovea. Astu uuteen maailmaan – tule Sinuksi oman herkkyytesi kanssa.

Päivän aikana meditoimme, rentoudumme, luemme energioita ja teemme erilaisia harjoituksia. Saat päivästä mukaan myös henkisiä eväitä omaan elämääsi.

Paikka: Kasarmikatu 2, Helsinki, Kirjakauppa Era Nova

Aika: Lauantai 15.8.2020 klo 10.00 - 15.00 

Hinta: päivän hinta on 100 euroa ( sis. alv 24 %)

Ilmoittaudu viimeistään 31.7.2020.

Voit ilmoittaa itsesi mukaan tai kysyä lisää lähettämällä viestin osoitteeseen valkoinen.hevonen@elisanet.fi tai laittamalla tekstiviestin numeroon 045 1345 145. Jos ilmottaudut tekstiviestillä, niin kerro myös sähköpostiosoitteesi muuta kommunikaatiota varten. 

Päivä järjestetään, kun on vähintää neljä osanottajaa. Osanottajien maksimimäärä 6 henkeä. Sitova ilmoittautuminen/maksu viimeistään 31.7. Tarkemmat tiedot maksua varten saat vahvistussähköpostista. Mikäli perut osanoton 31.7. jälkeen, ei maksua palauteta. mutta voit lähettää toisen henkilön puolestasi. 

Intuitio on tärkeä väline myös jokaisen ihmisen arjessa. Jokaisella on mahdollisuus kutsua oma herkkyytensä esiin. Tuo herkkyys vahvistuu harjoittamalla sitä. Tule siis päiväksi harjoittamaan omaa intuitiotasi ja löydä oma mediaalisuutesi.

Päivä avaa ja vahvistaa omaa luottamusta itseesi ja oman intuitiosi käyttöön.

Jos haluat lisätietoja, niin kysy lisää :

valkoinen.hevonen@elisanet.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä puh. 045 1345 145.