Herkkyysharjoitusilta 13.6.2024 klo 17.30 - 20.30

Tiedäthän, että Sinäkin olet mediaalinen ja yhteytesi omiin oppaisiisi ja auttajiisi on vahva? Tässä ajassa on merkityksellistä luottaa omaan intuitioonsa, sillä saatat omalla intuitiollasi auttaa myös muita ihmisiä - läheisiä tai satunnaisia ohikulkjoita - toimimaan heille oikealla tavalla haastavissa hetkissä. 

Torstaina 13.6. on ilta, jolloin pääset itse kokemaan ja vahvistamaan omaa intuitiotasi ja kykyäsi  lukea energiaa. 

Paikkana on Kehon ja mielen voiman hyvinvointitila Pohjois-Haagassa.

Illan aikana meditoimme, luemme energioita ja harjoitamme myös tapaa luoda energiaa. Ilta on intensiivinen hetki olla oman itsensä ja sisäisen tietoutensa kanssa. Saat illasta mukaasi myös henkisiä eväitä arkeesi. 

Aika: 13.6.2024  klo 17.30 - 20.30

Aloitus klo 17.30 meditaatiolla joten toivottasti voit olla paikalla jo 17.15, että ehdimme asettautua tilaan rauhassa.

Paikka: Kuparitie 14 , Pohjois-Haagan aseman vieressä.

Illan hinta 70 euroa (alv 0%)

Mukaan mahtuu maks 8 osanottajaa, ja ilta järjestetään, jos mukana on min. 3 henkilöä. 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse valkoinen.hevonen@elisanet.fi, puh. 045 1345 145 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp). Vahvistusta varten tarvitsen kuitenkin sähköpostiosoitteesi. 

 

Herkkyysharjoitukset Zoomin kautta

Jos haluat tulla mukaan harjoitehetkeen, niin laita viestiä sähköpostiini tai yhteydenotto puhelimen kautta (tekstiviesti tai puhelu) 045 – 1345 145.  Harjoitteen hinta on 40 euroa/hlö.

Tapahtuman minimiosanottajamäärä on kaksi henkeä, maksimi kuitenkin vain neljä. Harjoitteessa jokainen osanottaja on aktiivinen ja saa harjoitusta. Harjoitteen kesto maks. kaksi tuntia (4 henkeä), minimissään kuitenkin yksi tunti.

Ota yhteyttä, jos haluat tällaisen harjoitushetken kavereiden kanssa. Järjestän näitä itse muutaman kerran vuodessa, mutta jos Sinulle on ryhmä valmiina, niin ota yhteyttä. 

*****

Jokaisella on mahdollisuus kutsua oma herkkyytensä esiin. Herkkyys ja intuitio vahvistuvat harjoittamalla niitä. Tule siis  harjoittamaan omaa intuitiotasi ja löydä oma mediaalisuutesi.

Jos haluat lisätietoja, niin kysy lisää :

valkoinen.hevonen@elisanet.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä puh. 045 1345 145.